Nuffnang ads

Followers

Monday, 15 April 2013

CRAFTY FIEZ 1ST GIVEAWAY

Hai dan Assalamualaikum...




Hari nie ada kejutan untuk semua peminat craft. Crafty Fiez akan membuat Crafty Fiez 1st GIVEAWAY. Tetiba jer rasa nak buat GA nie bukan apa sebab teruja bila tengok crafter yang lain pun ada buat GA nie. Berdebar pun ada jugak nie... Harap adalah peserta yang menyertai GA Crafty Fiez yang pertama nie....

Antara syarat-syarat yang perlu or wajib dilakukan untuk para peserta agar berpeluang untuk memenangi GA nie adalah seperti yang berikut:-


1. Terbuka kepada semua...
2. Sila follow blog http://craftyfiez.blogspot.com/ 
3. Sila like Crafty Fiez fan page di        
4. Share banner GIVEAWAY beserta link post pada blog or 
   share banner GIVEAWAY di Facebook anda ATAU dikedua-duanya 
   sekali.

P/S: Kesemua syarat-syarat di atas adalah WAJIB agar lebih berpeluang memenangi Crafty Fiez 1st GIVEAWAY. ^_^

Jangan lupa untuk tinggalkan nama anda beserta link dimana anda promote banner GA Crafty Fiez di MISTER LINKY di bawah... ^_^

GIVEAWAY nie akan bermula pada hari nie 15 APRIL 2013 dan akan berakhir pada 15 MEI 2013. Nama pemenang akan diumumkan pada 17 MEI 2013. Good luck kepada para peserta dan terima kasih kerana menyertai GIVEAWAY Crafty Fiez buat kali pertama ini... ^_^

GOOD LUCK SEMUA.... ^_^


31 comments:

  1. http://xeerazara.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. join...

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. zhathie join :)
    http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Sy join

    http://lalazarryn.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. husna join =)

    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. ni facebook saya kakak

    https://www.facebook.com/maria.zalikha.7?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for participate Crafty Fiez 1st GA... :) Like la fan page akak di http://www.facebook.com/pages/Crafty-Fiez/ Thanks again :)

      Delete
  7. Saya join :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. join

    http://vipdreamland.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. aina join sini

    http://blogmenang.blogspot.com/2013/04/blog-post_16.html

    ReplyDelete
  10. join ! http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. http://ceritaakupunyesuke.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://simpleoldies.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

      Delete
  13. zaza join :)
    http://zazanizam.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. saya join..

    http://jassnani.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. join jgak!!!
    http://jelezkah.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. join juga ya..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. join .

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Salam.K.atie join!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. aish join..... hehe... comel sangat. nak satu nak satu..

    http://hikayatraisyasukor.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. join...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. join:
    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. saya join ^^

    http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. saya join :)

    http://dramaofpinkyland.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. Annaz dah join...

    http://annaz79.blogspot.com/2013/05/crafty-fiez-1st-giveaway.html

    ReplyDelete